De kleur mat goud tegenwoordig enorm populair als deurkruk.

 

Erg chique in combinatie met vrijwel elke kleur deur. Wij hebben verschillende nieuwe modellen op voorraad.

De drie deurkrukken maken deel uit van de Living collectie en zijn beschikbaar met ronde rozetten. De robuuste en stevige vormgeving van deze deurkrukken past uitstekend in interieurs met een chique uitstraling. Maar ook in een strak, modern interieur combineren deze mat gouden klinken goed met lichtere kleuren of donkere kleuren.

De nieuwe serie deurkrukken met ronde rozet zijn verkrijgbaar in de drie trendkleuren: mat zwart, grijs en mat goud. De drie modellen deurkrukken hebben elk een eigen unieke vormgeving. Waar deurkruk Sora zich laat kenmerken door haar ronde design, is voor deurkruk Tiga het strakke lijnenspel karakteriserend. Het design van deurkruk Zaia contrasteert met de andere twee modellen en onderscheidt zich door de licht gebogen greep.

De rozetten hebben een afmeting van ø50x7 mm en zijn geveerd. Daarnaast zijn ze voorzien van een kunststof onderconstructie en nokken, waardoor de deurkrukken beter op hun plek worden gehouden. Vanzelfsprekend zijn in dezelfde kleuren ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat als ook toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurklinken met bijhorende rozetten maken een interieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch.

 

Bekijk de producten