Mini winkelwagentje

Retourneren

Is het product toch niet geschikt voor uw toepassing? Heeft u zich bedacht? Zijn er gebreken aan het geleverde product?

Deurbeslag Winkel biedt u in al deze gevallen de mogelijkheid om het product te retourneren.

- Binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retourformulier indienen
- Binnen 14 dagen na verzending retourformulier retourneren
- U betaalt uitsluitend de retourkosten
- Binnen 14 dagen na ontvangst van retour wordt het bedrag teruggestort

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Stuurt u een deel van de order retour dan krijgt u de verzendkosten niet gecrediteerd. Het product zal met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking inclusief een retourformulier aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits de producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn.

Hieronder kunt u een retourformulier en het formulier voor herroeping downloaden. Vul het retourformulier in en verzend deze samen met de artikelen die u wilt annuleren naar onderstaand adres.

Retouradres :

Deurbeslag Winkel

Nieuweweg-Noord 243B

3905 LW Veenendaal

Het geld wordt door ons zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening. Mocht dit na twee weken nog niet terug gestort zijn neem dan contact op met de klantenservice doormiddel van een e-mail naar support@deurbeslag-winkel.nl

 
 


Ruilen

Het ruilen van een artikel voor een ander artikel, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen en uw besteld uw nieuwe producten via de website. Het bedrag dat u voor de oude artikelen heeft betaald wordt, zodra de artikelen bij ons binnen zijn, z.s.m. aan u retour betaald.